Go Back

TRAŠKŪS SALDAINIAI

Kam reikalingi pirktiniai saldainiai, kai namuose galima pasigaminti žymiai skanesnius ir dar be jokių ten visokių skonių stipriklių ir kitų nesąmonių.

Ingredientai
  

  • 2 pilno grūdo ryžių trapučių
  • 4 nedidelių minkštų datulių
  • 4 šaukštelių ORIVEGO traškaus žemės riešutų kremo
  • 100 g juodojo šokolado
  • 1 šaukštelio kokosų aliejaus

Paruošimo eiga
 

  • Pirmiausia susmulkinu ryžių trapučius, tada kartu sumaišau su datulėmis bei traškiu žemės riešutų kremu.
  • Suformuoju nedidelius saldainius. Dedu į lėkštę ant kepimo popieriaus ir palieku šaldymo kameroje 15 min.
  • Garų vonelėje arba mikrobangų krosnelėje ištirpinu šokoladą, sumaišau su kokosų aliejumi.
  • Saldainius išmaudau šokolade. Šakutės pagalba nuvarvinu šokolado perteklių.
  • Dedu ant kepimo popieriaus ir palieku šaldymo kameroje, kol sustings šokoladas.

Noriu pastebėti

P.s. man skaniau juos laikyti dėžutėje šaldymo kameroje ir išsiimti panorėjus.