TUNO, POMIDORŲ IR AVOKADO SALOTOS (arba užtepėlė)
Ilgais vasaros vakarais norisi ilgiau ir pavakaroti. Šios salotos (arba užtepėlė, jeigu avokadą sutrinsite) puikiai tinka tokiems pasisėdėjimams.
- 100 g konservuoto tuno
- 1 pomidoras
- 1 avokadas
- pusė raudonojo svogūno
- žiupsnelis druskos
- šlakelis citrinos sulčių
- šlakelis ypač tyro alyvuogių aliejaus
Pomidorą, avokadą bei svogūną supjaustome kubeliais ir sumaišome su tunu.
Beriame druskos, jei norisi ir pipirų, šlakstome citrinos sultimis bei alyvuogių aliejumi, Viską išmaišome.
Tepame ant paskrudintos duonelės arba valgome kaip salotas ir lėtai mėgaujamės kiekvienu kąsniu.