Go Back

TUNO, POMIDORŲ IR AVOKADO SALOTOS (arba užtepėlė)

Ilgais vasaros vakarais norisi ilgiau ir pavakaroti. Šios salotos (arba užtepėlė, jeigu avokadą sutrinsite) puikiai tinka tokiems pasisėdėjimams.
Šio patiekalo užteks 1

Ingredientai
  

  • 100 g konservuoto tuno
  • 1 pomidoras
  • 1 avokadas
  • pusė raudonojo svogūno
  • žiupsnelis druskos
  • šlakelis citrinos sulčių
  • šlakelis ypač tyro alyvuogių aliejaus

Paruošimo eiga
 

  • Pomidorą, avokadą bei svogūną supjaustome kubeliais ir sumaišome su tunu.
  • Beriame druskos, jei norisi ir pipirų, šlakstome citrinos sultimis bei alyvuogių aliejumi, Viską išmaišome.
  • Tepame ant paskrudintos duonelės arba valgome kaip salotas ir lėtai mėgaujamės kiekvienu kąsniu.