Keptuvėje su trupučiu aliejaus per kelis kartus apkepinkite mėsą. Skanu, jei mėsa šiek tiek apskrunda. Jei sudėsite visą mėsą iškart, tai ji tiesiog troškinsis, o norisi, kad gardžiai apkeptų.
Pakepintą mėsą pagardinu druska, pipirais, džiovintu baziliku.
Į puodą įpilkite šaukštą aliejaus ir pakepinkite kubeliais supjaustytą svogūną.
Morką sutarkuokite per burokinę tarką.
Kopūstą smulkiai supjaustykite.
Bulves nuskuskite ir supjaustykite riekėlėmis.
Tuomet į puodą ant pakepinto svogūno dėkite tarkuotą morką, suberkite apkepintą mėsą.
Ant viršaus dėkite pusę pjaustyto kopūsto, tuomet riekelėmis pjaustytas bulves, galiausiai sudėkite likusį pjaustytą kopūstą.
Viską užpilkite vandeniu, kad apsemtų daugiau nei pusę kiekio troškinio. Pasūdykite.
Troškinkite 15-20 min
Pabaigoje galite įberti šviežių krapų ar petražolių.