Kepimo indą patepu sviestu ir pabarstau avižų sėlenomis arba džiūvėsėliais.
Varškę išplaku su graikišku jogurtu, kiaušinių tryniais ir šakute sutrintu bananu (arba cukrumi).
Makaronus renkuosi viso grūdo, išverdu juos al dente, perskalauju po šaltu vandeniu.Į varškę įmaišau išvirtus makaronus. Baltymus išplaku su žiupsneliu druskos.
Tuomet į varškę įmaišau baltymus. (Nieko neatsitiks, jei baltymų atskirai ir neplaksite, bet taip apkepas bus puresnis).
Obuolius nulupu, supjaustau skiltelėmis.
Į kepimo indą sudedu maždaug 2 riekelėmis supjaustytus obuolius, pabarstau cinamonu bei šaukštu cukraus.
Ant išdėliotų obuolių užpilu varškės ir makaronų masę.
Ant viršaus išdėlioju likusius 3 obuolius.
Obuolius pabarstau cinamono ir rudo cukraus mišiniu.
Kepu orkaitėje 180°C ~45 min
PASTABA: galima obuolius, varškę bei makaronus tiesiog sumaišyti ir sudėjus į kepimo indą kepti, bet tuomet vaizdas nebus toks gražus, nors skonis nenukentės :)