Go Back

ŠALDYTO JOGURTO DESERTAS SU RIEŠUTŲ KREMU

Reikės vos kelių ingredientų ir poros valandų šaldiklyje. Šįkart naudojau Orivego traškų žemės riešutų kremą. Kosmosas koks jis skanus! (Kartais aš jį vieną valgau šaukšteliu 🤫🤭). Šis traškus žemės riešutų kremas nors yra 💯 natūralus, bet tarsi turi užslėpto saldumo!

Ingredientai
  

  • 200 g graikiško jogurto
  • 3 šaukštelių ORIVEGO traškaus žemės riešutų kremo
  • 3 šaukštelių saldintų trintų mėlynių (arba uogienės)

Paruošimo eiga
 

  • Į indą tiesiu kepimo popierių.
  • Šaukštu paskirstau graikišką jogurtą.
  • Ant viršaus dedu traškų žemės riešutų kremą bei trintas mėlynes.
  • Viską pagaliuku ar šakute permaišau, kad gražiai pasiskirstytų.
  • Dedu į šaldymo kamerą 2-3 valandoms.
  • Išėmus palaukiu kelias minutes ir ištraukiu iš indo, pjaustau norimo dydžio gabalėliais.
  • Valgom ir mėgaujamės iškart, nes taip skanu jog tirpsta ne tik burnoje, bet ir rankose.