Go Back
Print
Recipe Image
Instruction Images
Smaller
Normal
Larger
FANTASTIŠKI BARŠČIAI
Print Recipe
Pin Recipe
Course
Sriubos
Virtuvė
European
Šio patiekalo užteks
4
Ingredientai
3
vnt.
burokėliai
(nevirti)
1
vnt.
svogūnas
3
skiltelės
česnako
1-2
vnt.
morkos
1
vnt.
saliero lapkotis
150
g
raudongūžio kopūsto
(ketvirtis nedidelio)
1/2
vnt.
obuolio
1.5
litro
sultinio
2
šaukštai
trintų pomidorų
1
vnt.
lauro lapo
1/2
šaukštelio
maltos kalendros
1
šaukštas
citrinos sulčių
Paruošimo eiga
Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustau, pakepu su trupučiu aliejaus.
Morkas ir salierą sutarkuoju burokine tarka, sudedu kepti kartu (įpilu pusę samčio sultinio).
Burokėlius nuskutu. Kopūstą, obuolį bei burokėlius sutarkuoju burokine tarka.
Į verdantį sultinį dedu tarkuotus burokėlius, kopūstą, obuolį, kitas pakepintas daržoves.
Įdedu lauro lapą, trintus pomidorus, maltos kalendros, išspaudžiu šiek tiek citrinos sulčių.
Verdu ~ 20 min. Ragaujam, ar netrūksta druskos ir mėgaujamės.
Vaikai dar įsideda po šaukštelį grietinės. Skanaus!
Raktinis žodis
barsciai, burokeliai, burokeliusriuba, sriuba, sriubos