KUKURŪZŲ DRIBSNIŲ BATONĖLIAI
Batonėliai gaunasi gana saldūs, bet ne per saldūs. Norėjau sumažinti saldumą, bet šeimyna užskaitė tik su tokiu kiekiu, tad čia ir palieku, o jūs jau galite pasikoreguoti pagal save.
- ½ puodelio (130 g) traškaus žemės riešutų kremo
- 2 šaukštai (60 g) skysto medaus
- 3 puodeliai (100 g) nesaldintų kukurūzų dribsnių
Pirmiausia riešutų kremą sumaišau su medumi, suberiu kukurūzų dribsnius ir viską apjungiu iki vientisos masės. Maišydama šaukštu šiek tiek patraiškau kukurūzų dribsnius.
Masę sudedu į kepimo popieriumi išklotą indelį ir palieku šaldytuve sutvirtėti. Kartais tiesiog 20 min įdedu į šaldiklį.
Pjaustome ir mėgaujamės.