Go Back

KUKURŪZŲ DRIBSNIŲ BATONĖLIAI

Batonėliai gaunasi gana saldūs, bet ne per saldūs. Norėjau sumažinti saldumą, bet šeimyna užskaitė tik su tokiu kiekiu, tad čia ir palieku, o jūs jau galite pasikoreguoti pagal save.

Ingredients
  

  • ½ puodelio (130 g) traškaus žemės riešutų kremo
  • 2 šaukštai (60 g) skysto medaus
  • 3 puodeliai (100 g) nesaldintų kukurūzų dribsnių

Instructions
 

  • Pirmiausia riešutų kremą sumaišau su medumi, suberiu kukurūzų dribsnius ir viską apjungiu iki vientisos masės. Maišydama šaukštu šiek tiek patraiškau kukurūzų dribsnius.
  • Masę sudedu į kepimo popieriumi išklotą indelį ir palieku šaldytuve sutvirtėti. Kartais tiesiog 20 min įdedu į šaldiklį.
  • Pjaustome ir mėgaujamės.