Įkaitiname orkaitę iki 180 °C (viršus–apačia, be vėjelio).
Obuolius nulupame, išimam sėklas. Pjaustom: pusę – kubeliais, kitą pusę – plonais griežinėliais viršui.
Į dubenį mušame 2 kiaušinius, beriame cukrų, druską. Išplakam šluotele arba šakute.
Į tą pačią masę pilame aliejų, apelsinų sultis, dedame tarkuotą žievelę. Išmaišome.
Atskirai sumaišome miltus, kepimo miltelius, sodą, cinamoną.
Supilame sausus ingredientus į šlapius, maišome, kol tešla tampa vientisa.
Įmaišome obuolių kubelius (jei norisi – ir razinas ar riešutus).
Supilame į kepimo formą (20–22 cm), išlyginame.
Ant viršaus gražiai sudedame obuolių griežinėlius.
Kepame apie 45–50 min, arba kol medinis pagaliukas išlenda sausas.
Atvėsinam.