Pirmiausia nulupame ir kubeliais supjaustome svogūną.
Į iki vidutinio karštumo įkaitintą keptuvę pilame aliejų ir suberiame pjaustytą svogūną. Kepame retkarčiais pamaišydami apie 10 min, kol svogūno gabaliukai tampa kone permatomi.
Cukinijas nuskutame ir sutarkuojame per smulkesnę burokinę tarką. (Jeigu žalia odelės spalva jūsų neglumina, tai neskuskite cukinijų). Paliekame nuvarvėti, vėliau nusunkiame šiek tiek skysčio.
Sūrį sutarkuojame per burokinę tarką.
Kiaušinius išplakame su druska.
Bulves sutarkuojame per bulvių tarką (arba sutrinam kokteilinėje). Jeigu bulvės labai vandeningos, šiek tiek nusunkiame skystį.
Į didelį dubenį (ar puodą) pilame sutarkuotas bulves, nusunktą tarkuotą cukiniją, pakepintą svogūną, išplaktus kiaušinius, tarkuotą sūrį, dedame porą šaukštų miltų ir beriame prieskonių. Viską gerai išmaišome.
Kepimo indą patepame aliejumi ir supilame paruoštą masę.
Dedame kepti į iki 200 C įkaitintą orkaitę. Kepame 20 min. Tuomet sumažinam kaitrą iki 180 C ir dar kepame 40 min.
Patiekiame su tzatziki padažu arba tiesiog grietine.