Supjaustome svogūną ir cukiniją kubeliais, morką griežinėliais, susmulkiname česnako skilteles. Kiniško kopūsto kotus ir lapus supjaustome atskirai, kotus - kubeliais, lapus - stambiau. Lapinį kopūstą nuplėšome nuo koto.
Jei naudosite tofu supjaustykite kubeliais ir apkepkite keptuvėje, kol lengvai apskrus. Atidėkite.
Įkaitiname keptuvę (ar puodą) su aliejumi. Sudedame svogūną ir kepiname 2–3 minutes, kol suminkštėja. Tuomet dedame česnaką, morkas, cukiniją ir kepame dar 3–4 minutes.
Įdedame kiniško kopūsto kotelius ir lapinį kopūstą. Įpilame šiek tiek vandens, uždengiame ir patroškiname 5 minutes.
Ištirpiname miso. Atskirame dubenėlyje sumaišome miso pastą su 1 puodeliu šilto (ne verdančio) vandens ar sultinio, kol visiškai ištirpsta.
Į troškinį sudedame kalafioro žiedynus, žaliuosius žirnius, kiniško kopūsto lapus, tofu (jei naudojame), ir supilame miso skystį. Išmaišome. Paragaujame, jei reikia – pasūdome, pagardiname pipirais.
Troškiname dar 3–5 minutes ant silpnos ugnies, neužviriname stipriai, kad išliktų miso maistingumas ir skonis.
Patiekiame. Galima apibarstyti sezamų sėklomis, maistinėmis mielėmis ar pašlakstyti sezamų aliejumi. Patiekti vieną arba su virta bolivine balanda, ryžiais ar duona.