Išdarinėtą doradą gerai nuplauname ir nusausiname popieriniu rankšluosčiu.
Pabarstome druska, džiovintu česnaku ir raudonėliu iš abiejų pusių. Galma įtrinti prieskonius į žuvį, kad skonis geriau įsigertų.
Į Įkaitintą keptuvę pilame šlakelį aliejaus, paskirstome.
Keptuvėje patiesiame kepimo popierių, kad apimtų visą keptuvės dugną. Atsargiai nenusideginame pirštų - keptuvė juk karšta.
Ant kepimo popieriaus pilame šlakelį aliejaus ir uždedame dorados puseles, oda žemyn.
Kepame dorados filė apie 3-4 minutes, kol oda taps traški ir auksinės spalvos.
Atsargiai apverčiame ir kepame dar 2-3 minutes, kol žuvis bus visiškai iškepusi.
Iškepusią doradą patiekiame su citrinos skiltele ir gaiviomis salotomis.