Pirmiausia peiliu pasmulkinkite riešutus.
Į dubenį berkite avižinius dribsnius, migdolų riekeles, kokosų drožles, pasmulkintus riešutus, sėklas, žiupsnelį druskos bei cinamoną ir viską sumaišykite.
Pilkite aliejų bei skystą medų.
Viską gerai išmaišykite.
Granolą paskleiskite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
Dėkite į iki 160 C įkaitintą orkaitę ir kepkite maždaug 30 min.
Kepant 3-4 kartus ištraukite skardą ir pamaišykite, kad granola tolygiai apskrustų.
Iškepusią granolą palikite skardoje atvėsti.
Įmaišykite peiliu pasmulkintas džiovintas spanguoles bei goji uogas.
Suberkite į norimo dydžio stiklainėlius ar sandarius indus.
Geriausia granolą laikyti sandariame inde kambario temperatūroje, vėsioje bei sausoje vietoje. Tokiu atveju granolos traškumas bei šviežumas išliks iki mėnesio.