Pirmiausia supjaustau mangoldus (tik lapus, koto nededu), sumetu į verdantį vandenį ir paverdu ~15 min.
Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustau.
Kalafiorą susmulkinu su maisto kombainu su S formos peiliuku. Galima tarkuoti ir burokine tarka, tik aišku užtrunka gerokai ilgiau.
Į keptuvę pilu truputį aliejaus, dedu svogūną, jam pakepus sudedu česnaką, po poros minučių supilu smulkintus kalafiorus. Pakepu kelias minutes maišydama. Beriu druskos ir jei norisi prieskonių - pipirų, raudonėlio, labai skanu įdėti truputį kario.
Galiausiai įmaišau nusunktus apvirtus mangoldus.
Dar labai skanu įdėti vieną kitą saulėje džiovintą pomidorą aliejuje. Vienu žodžiu variantų daug, reikia tik bandyti ir atrasti sau patinkantį variantą!
Raktinis žodis darzoves, daugiaudarzoviu, kalafioras, kopustas, ryziai, ziediniskopustas