Sudedame migdolus į virtuvės kombainą ir smulkiname, kol gauname rupius miltus. (Šįkart naudojau kepintus blanširuotus migdolus).
Datules užpilame karštu vandeniu ir paliekame 10 min suminkštėti.
Į virtuvės kombainą dedame datules, kakavą, maca miltelius, linų sėmenis, druską ir vanilę.
Smulkiname, kol gauname vientisą masę.
Masę suformuojame į formą, išklotą kepimo popieriumi ir paspaudžiame, kad būtų tolygiai paskirstyta. (Dažniausiai naudoju duonos kepimo formą)
Visus glajui skirtus ingredientus sutriname iki vientisos masės.
Glajų šaukštu paskirstome ant šokoladainio ir papuošiame. Šiandien barsčiau pistacijomis.
Dedame į šaldytuvą sutvirtėti ir skoniams susijungti.
Laikome šaldytuve ir smaližiaujame 3-4 dienas. Pats šokoladainis be glajaus išlieka skanus iki 7 dienų.