Go Back

PANKOLIŲ IR APELSINŲ SALOTOS

Jei visgi žalio pankolio skonis yra kiek per intensyvus, trumpai apkepinkite pjaustytą pankolį keptuvėje su trupučiu alyvuogių aliejaus.
Course pietūs, Salotos
Virtuvė European
Šio patiekalo užteks 4

Ingredientai
  

  • 1 vnt. pankolis (vidutinio dydžio)
  • 3 vnt. apelsinų
  • 5-7 vnt. ridikėlių
  • 2 šaukštai citrinos sulčių
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • žiupsnis druskos

Paruošimo eiga
 

  • Pankolio viršutinius lapus nuimu, perpjaunu pusiau ir supjaustau riekelėmis.
  • Apelsinus nulupu ir supjaustau kubeliais.
  • Ridikėlius supjaustau riekelėmis.
  • Lėkštėje ar dubenyje sluoksniuoju: pankolis, apelsinai, ridikėliai.
  • Užberiu žiupsnelį druskos, pašlakstau citrinos sultimis ir alyvuogių aliejumi.
  • Viskas. Mėgaujamės :)

Gaminam kartu?!

    Raktinis žodis apelsinai, gaiviossalotos, pankolis, ridikeliai, salotos