PANKOLIŲ IR APELSINŲ SALOTOS

732

Pankolių ir apelsinų salotos – gaivios ir gal kiek rafinuoto skonio. Žinau žinau, kad daugumai pats pankolis skamba keistai ir egzotiškai, bet labai norisi paskatinti duoti šiai puikiai daržovei šansą. Salotos labai tinka prie paukštienos ar keptos žuvies.

PANKOLIŲ IR APELSINŲ SALOTOS

Jei visgi žalio pankolio skonis yra kiek per intensyvus, trumpai apkepinkite pjaustytą pankolį keptuvėje su trupučiu alyvuogių aliejaus.
Šio patiekalo užteks 4

Ingredientai

  • 1 vnt. pankolis (vidutinio dydžio)
  • 3 vnt. apelsinų
  • 5-7 vnt. ridikėlių
  • 2 šaukštai citrinos sulčių
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • žiupsnis druskos

Paruošimo eiga

  • Pankolio viršutinius lapus nuimu, perpjaunu pusiau ir supjaustau riekelėmis.
  • Apelsinus nulupu ir supjaustau kubeliais.
  • Ridikėlius supjaustau riekelėmis.
  • Lėkštėje ar dubenyje sluoksniuoju: pankolis, apelsinai, ridikėliai.
  • Užberiu žiupsnelį druskos, pašlakstau citrinos sultimis ir alyvuogių aliejumi.
  • Viskas. Mėgaujamės 🙂
    PANKOLIŲ IR APELSINŲ SALOTOS │Salotos, Be glitimo, Daržovės, Veganiški

Gaminam kartu?!

    Patiekalas: pietūs, Salotos
    Virtuvė: European
    Raktinis žodis: apelsinai, gaiviossalotos, pankolis, ridikeliai, salotos

    Ar jau išbandei šį receptą?

    Pasidalink savo įspūdžiais, kaip pavyko pagaminti pagal šį receptą! Palik komentarą apačioje ar pažymėk mane Instagram @mamosrestoranas grotažyme  #mamosrestoranas

    Ačiū, kad gaminate kartu!

    1254

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

    Recipe Rating




    Like
    Close
    Mamos restoranas © Copyright 2024. All rights reserved.
    Close