Maistingos, sočios, vitaminų kupinos salotos! Šios bolivinės balandos salotos tai ne tik patiekalas – tai spalvų ir tekstūrų simfonija, sukurianti sveikatos ir skonio balansą. Tegul ši lėkštė tampa įkvėpimu rinktis maistingą ir skanų maistą kasdien!
BOLIVINĖS BALANDOS SALOTOS SU MIGDOLŲ RIEŠUTŲ KREMU
Bolivinės balandos salotos ne tik vilioja ryškiomis spalvomis, bet ir pilnos maistinių medžiagų. Šios salotos – puikus būdas įtraukti daugiau augalinių baltymų ir spalvų į savo mitybą. Kiekvienas kąsnelis – tai harmoningas skonių šou, kuris ne tik pamalonins skonio receptorius, bet ir pasirūpins puikia savijauta.
Ingredientai
- ½ stiklinės nevirtos bolivinės balandos
- 2 saujų edamame pupelių (šaldytų)
- ¼ raudongūžio kopūsto
- 1 morkos
- 2 saujų gražgarstės lapelių
- ½ raudonosios saldžiosios paprikos
- saujos kepintų anakardžių riešutų
Padažui reikės
- 1 šaukšto migdolų riešutų kremo
- 1 šaukšto šilto vandens
- 1 šaukštelio tamari arba sojos padažo
- 1 šaukštelio agavų sirupo
- 1 šaukšto citrinos sulčių
- 0,5 cm tarkuotos imbiero šaknies
- žiupsnelio čili dribsnių
Paruošimo eiga
- Bolivinę balandą išvirkite, atidėkite.
- Šaldytas edamame pupeles sumeskite į verdantį vandenį ir virkite pagal instrukcijas. (Paprastai lukštentas 2-3 min, nelukštentas 3-5 min)
- Anakardžių riešutus pakepinkite sausoje keptuvėje keletą minučių vis pamaišant.
- Kopūstą smulkiai supjaustykite.
- Morką sutarkuokite.
- Raudonąją papriką supjaustykite kubeliais.
- Sumaišykite padažo ingredientus ir užpilkite ant salotų.
Noriu pastebėti
Receptas sukurtas bendradarbiaujant su @myorivego