Maistingos, sočios, vitaminų kupinos salotos! Šios bolivinės balandos salotos tai ne tik patiekalas – tai spalvų ir tekstūrų simfonija, sukurianti sveikatos ir skonio balansą. Tegul ši lėkštė tampa įkvėpimu rinktis maistingą ir skanų maistą kasdien!
![BOLIVINĖS BALANDOS SALOTOS SU MIGDOLŲ RIEŠUTŲ KREMU BOLIVINĖS BALANDOS SALOTOS SU MIGDOLŲ RIEŠUTŲ KREMU │Be glitimo, Salotos, Vakarienė, Veganiški](https://mamosrestoranas.lt/wp-content/uploads/2024/01/1705660062940.jpg)
BOLIVINĖS BALANDOS SALOTOS SU MIGDOLŲ RIEŠUTŲ KREMU
Bolivinės balandos salotos ne tik vilioja ryškiomis spalvomis, bet ir pilnos maistinių medžiagų. Šios salotos – puikus būdas įtraukti daugiau augalinių baltymų ir spalvų į savo mitybą. Kiekvienas kąsnelis – tai harmoningas skonių šou, kuris ne tik pamalonins skonio receptorius, bet ir pasirūpins puikia savijauta.
Ingredientai
- ½ stiklinės nevirtos bolivinės balandos
- 2 saujų edamame pupelių (šaldytų)
- ¼ raudongūžio kopūsto
- 1 morkos
- 2 saujų gražgarstės lapelių
- ½ raudonosios saldžiosios paprikos
- saujos kepintų anakardžių riešutų
Padažui reikės
- 1 šaukšto migdolų riešutų kremo
- 1 šaukšto šilto vandens
- 1 šaukštelio tamari arba sojos padažo
- 1 šaukštelio agavų sirupo
- 1 šaukšto citrinos sulčių
- 0,5 cm tarkuotos imbiero šaknies
- žiupsnelio čili dribsnių
Paruošimo eiga
- Bolivinę balandą išvirkite, atidėkite.
- Šaldytas edamame pupeles sumeskite į verdantį vandenį ir virkite pagal instrukcijas. (Paprastai lukštentas 2-3 min, nelukštentas 3-5 min)
- Anakardžių riešutus pakepinkite sausoje keptuvėje keletą minučių vis pamaišant.
- Kopūstą smulkiai supjaustykite.
- Morką sutarkuokite.
- Raudonąją papriką supjaustykite kubeliais.
- Sumaišykite padažo ingredientus ir užpilkite ant salotų.
Noriu pastebėti
Receptas sukurtas bendradarbiaujant su @myorivego
![1254](https://mamosrestoranas.lt/wp-content/uploads/2021/04/1254.png)