Smulkiai supjaustykite mėlynąjį svogūną, česnaką ir pankolį.
Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus, suberkite svogūną ir pakepkite porą minučių. Tada sudėkite česnaką ir pankolį. Pabarstykite druska ir šiek tiek pakepinkite.
Supjaustykite morką ir suberkite į keptuvę.
Sudėkite romanesco žiedynus ir įpilkite šlakelį karšto vandens. Leiskite troškintis, kol daržovės pradės minkštėti
Įberkite ciberžolę, kuminą, juoduosius pipirus ir čili dribsnius. Išmaišykite, kad prieskoniai sušiltų ir išskirtų aromatą.
Sudėkite nuskalautas sviestines pupeles ir pjaustytą lapinį kopūstą. Įmaišykite keletą kaparėlių.
Troškinkite kelias minutes, kol lapinis kopūstas suminkštės ir pupelės sušils.
Pabaigoje išspauskite šlakelį citrinos sulčių ir dar kartą išmaišykite.
Troškinį patiekite ant virtos trispalvės kynvos. Jei norite, galite apšlakstyti alyvuogių aliejumi, pabarstyti sezamų ar moliūgų sėklomis.
Skanių atradimų!