Esu tikra, kad kiekviena šeima turi savo mėgstamiausius šaltibarščius ir kvaila būtų įrodinėti, kad vieni yra skanesni už kitus. Man tai labai greita vakarienė, kurioje vos keli, bet labai naudingi ingredientai.Kai gyvenome Lietuvoje, šaltibarščiams naudojau mamytės su obuolių sultimis marinuotus burokėlius. O Ispanijoje mūsų šeimoje prigijo štai toks šaltibarščių variantas.
Agurką supjaustome nedideliais gabalėliais. Kuo smulkiau - tuo skaniau.
Burokėlį sutarkuojame per stambesnę burokinę tarką.
Krapus pasmulkiname.
Viską sumaišome ir mėgaujamės.
Noriu pastebėti
Anksčiau gamindama šaltibarščius papildomai dėdavau šaukštelį grietinės ir pildavau šlakelį pieno. Dabar man skaniau tik su kefyru, pabandykit, gal ir jums patiks.O kas liečia svogūnų laiškus, tai aš jų tiesiog negaliu valgyti, bet jeigu mėgstate būtinai įdėkite. Dukra visada dedasi :)