Paruošiame sojos faršą pagal pakuotės instrukcijas (užpilu šaltu vandeniu, įpilu 2 šaukštus sojos padažo ir leidžiu pabrinkti 15 min).
Į iki vidutinės kaitros įkaitintą keptuvę pilu šlakelį alyvuogių aliejaus.
Į keptuvę dedu smulkintą mėlynąjį svogūną ir kepu apie 3-5 min.
Tuomet sudedu smulkintą česnaką ir kepkite dar 1-2 min.
Beriu druskos, supilu pjaustytus pomidorus, pomidorų pastą, raudonėlį, saldžiąją papriką, juoduosius pipirus ir viską patroškinu porą min.
Sojos faršą nusunkiu, gerai nuspaudžiu vandenį, sudedu į keptuvę ir gerai išmaišau. Palieku troškintis 3 min.
Pabaigoje sudedu smulkintus špinatus ir žaliuosius žirnelius. Troškinu dar porą min, kol špinatai suglebs ir žirneliai sušils.
Šis padažas puikiai tiks su mėgstamais makaronais. Skanaus!