Go Back
Print
Recipe Image
Instruction Images
Smaller
Normal
Larger
VEGANIŠKI AVIŽINIAI BLYNAI SU RIEŠUTŲ KREMU
Avižiniai miltai suteikia blynams minkštumą ir sotumą, o bananai ir
@myorivego
žemės riešutų kremas priduoda natūralų saldumą bei aromatą. Šiuos blynus gardinu klevų sirupu ar uogomis.
Print Recipe
Pin Recipe
Šio patiekalo užteks
1
Ingredientai
1 bananas (prinokęs)
3 šaukšteliai žemės riešutų kremo (45 g)
½ stiklinės migdolų pieno (125 ml)
1 šaukštelis obuolių sidro acto
1 šaukštelis vanilės
žiupsnelis druskos
80 g avižinių miltų
½ šaukštelio sodos
Paruošimo eiga
Dubenyje šakute sutriname bananą.
Įmaišome likusius ingredientus.
Kepame iki vidutinės kaitros įkaitintoje keptuvėje su trupučiu kokosų aliejaus.
Į keptuvę dedame šaukštą tešlos, kepame apie 1 minutę, tuomet apverčiame ir dar kepame porą minučių.