AVIŽINIAI BLYNAI SU RIEŠUTŲ KREMU

27

Nepaprastai skanūs ir purūs blynai. Šiems blynams nebūtinas nei pienas, nei kiaušiniai, o kvietinius miltus keičiu avižiniais. 

VEGANIŠKI AVIŽINIAI BLYNAI SU RIEŠUTŲ KREMU

Avižiniai miltai suteikia blynams minkštumą ir sotumą, o bananai ir @myorivego žemės riešutų kremas priduoda natūralų saldumą bei aromatą. Šiuos blynus gardinu klevų sirupu ar uogomis.
Šio patiekalo užteks 1

Ingredientai

  • 1 bananas (prinokęs)
  • 3 šaukšteliai žemės riešutų kremo (45 g)
  • ½ stiklinės migdolų pieno (125 ml)
  • 1 šaukštelis obuolių sidro acto
  • 1 šaukštelis vanilės
  • žiupsnelis druskos
  • 80 g avižinių miltų
  • ½ šaukštelio sodos

Paruošimo eiga

  • Dubenyje šakute sutriname bananą.
  • Įmaišome likusius ingredientus.
  • Kepame iki vidutinės kaitros įkaitintoje keptuvėje su trupučiu kokosų aliejaus.
  • Į keptuvę dedame šaukštą tešlos, kepame apie 1 minutę, tuomet apverčiame ir dar kepame porą minučių.
    AVIŽINIAI BLYNAI SU RIEŠUTŲ KREMU │Blynai, Be glitimo, Pusryčiai, Veganiški
1254

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Like
Close
Mamos restoranas © Copyright 2024. All rights reserved.
Close