KALAFIORO TORTILIJOS

335

Ar įmanoma išsikepti tortilijas be miltų?! Žinoma! Jeigu nesate bandę, kviečiu pasigaminti! Kalafioro tortilijos – man tai vienos skaniausių tortilijų. Rimtai. Tinka pusryčiams ar vakarienei, o gal ir užkandžiui į priešpiečių dėžutę.

KALAFIORO TORTILIJOS

Labai greitai pagaminamos tortilijos – iš vos kelių ingredientų. Jeigu ieškote, kaip į savo mitybą įtraukti daugiau daržovių ir vengiate miltų, tuomet šis receptas tikrai patiks. O vaikams galima iškepti mini blynelius – jie net neįtars, kas slepiasi viduje 🙂
Šio patiekalo užteks 2

Ingredientai

  • 100 g kalafioro (žalio, nevirto)
  • 3 kiaušiniai
  • žiupsnelis druskos
  • raudonėlis
  • (šviežiai malti pipirai)

Paruošimo eiga

  • Maisto smulkintuvu ar kokteiline sutrinkite viską iki vientisos masės.
  • Įkaitinkite keptuvę, patepkite aliejumi ir pilkite du šaukštus tešlos. Šiek tiek paskirstykite, bet tik truputį. Kuo tortilija bus plonesnė, tuo sunkiau ją bus apversti.
  • Kepkite 1 min iš vienos pusės, tuomet apverskite ir dar kepkite 1 min iš kitos pusės.
  • Valgykite su mėgstamais priedais.
    KALAFIORO TORTILIJOS │Pusryčiai, Be glitimo, Blynai, Priešpiečių dėžutės, Užkandžiai, Vakarienė

Noriu pastebėti

Šias tortilijas labiausiai mėgstu valgyti su tepamu sūriu arba trintu avokadu bei daržovėmis.
1254

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Like
Close
Mamos restoranas © Copyright 2024. All rights reserved.
Close