KAMAMBERAS SU ROZMARINAIS

96

Orkaitėje keptas kamamberas su rozmarinais, česnaku ir alyvuogių aliejumi yra mūsų mėgstamiausių užkandžių sąraše. Kamamberas yra geras baltymų bei kalcio šaltinis, be to turi vitaminų A ir B12. Tiesa, svarbu nepamiršti, kad kamamberas gali turėti daug sočiųjų riebalų ir kalorijų, tad rekomenduotina jį vartoti saikingai 🙂

KAMAMBERAS SU ROZMARINAIS

Tai yra taip skanu, kad net sunku žodžiais nupasakoti. Šiuo skanėstu kažin ar ką nustebinsiu, o gal turite savo mėgstamą kamambero kepimo būdą? Jei neragavote – nuoširdžiai rekomenduoju.

Ingredientai

  • 1 kamamberas
  • 2-3 skiltelės česnako
  • Šakelė ar dvi rozmarino
  • Ypač tyro alyvuogių aliejaus

Paruošimo eiga

  • Kamamberą dedam į kepimo popieriumi išklotą indą.
  • Peiliu supjaustome viršų skersai išilgai.
  • Įspaudžiam supjaustytas česnako skilteles bei rozmarino šakeles.
  • Pašlakstome alyvuogių aliejumi.
  • Kepame iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 min
    KAMAMBERAS SU ROZMARINAIS │Užkandžiai
1254

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Like
Close
Mamos restoranas © Copyright 2024. All rights reserved.
Close