GRŪDĖTA VARŠKĖ SU AGURKAIS IR RIDIKĖLIAIS

16

Varškė yra puikus baltymų šaltinis, o štai tokios salotos – tiesiog fantastiška vakarienė! Jeigu anksčiau manėte, kad varškę galima valgyti tik saldžiai, tai labai rekomenduoju pabandyti šį sūrų variantą.

GRŪDĖTA VARŠKĖ SU AGURKAIS IR RIDIKĖLIAIS

Varškė yra puikus baltymų šaltinis, o štai tokios salotos – tiesiog fantastiška vakarienė! Jeigu anksčiau manėte, kad varškę galima valgyti tik saldžiai, tai labai rekomenduoju pabandyti šį sūrų variantą. O jeigu šalia dar yra silkės ar sūdytos lašišos, tai išvis kosminio gerumo variantas. Beje, vienas kitas mėtos lapelis pakelia šias salotas dar į kitą lygmenį – skonio receptoriai tiesiog kraustosi iš proto 🙂
Šio patiekalo užteks 1
Prep Time 5 mins

Ingredientai

  • 200 g grūdėtos varškės
  • 1 nedidelis agurkas
  • 2-3 ridikėliai
  • švieži baziliko lapeliai
  • švieži krapai
  • žiupsnelis druskos
  • kajeno pipirai
  • (švieži mėtos lapeliai)

Paruošimo eiga

  • Agurką, ridikėlius, baziliką bei krapus smulkiai supjaustau ir sumaišau su likusiais ingredientais.
  • Super greita vakarienė arba priešpiečiai!
Patiekalas: Salotos
Virtuvė: European
Raktinis žodis: varske
1254

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Recipe Rating




Like
Close
Mamos restoranas © Copyright 2021. All rights reserved.
Close