Grūdėta varškė yra puikus baltymų šaltinis, o štai tokios salotos – tiesiog fantastiška vakarienė! Jeigu anksčiau manėte, kad varškę galima valgyti tik saldžiai, tai labai rekomenduoju pabandyti šį sūrų variantą.
GRŪDĖTA VARŠKĖ SU AGURKAIS IR RIDIKĖLIAIS
Varškė yra puikus baltymų šaltinis, o štai tokios salotos – tiesiog fantastiška vakarienė! Jeigu anksčiau manėte, kad varškę galima valgyti tik saldžiai, tai labai rekomenduoju pabandyti šį sūrų variantą. O jeigu šalia dar yra silkės ar sūdytos lašišos, tai išvis kosminio gerumo variantas. Beje, vienas kitas mėtos lapelis pakelia šias salotas dar į kitą lygmenį – skonio receptoriai tiesiog kraustosi iš proto 🙂
Ingredientai
- 200 g grūdėtos varškės
- 1 nedidelis agurkas
- 2-3 ridikėliai
- švieži baziliko lapeliai
- švieži krapai
- žiupsnelis druskos
- kajeno pipirai
- (švieži mėtos lapeliai)
Paruošimo eiga
- Agurką, ridikėlius, baziliką bei krapus smulkiai supjaustau ir sumaišau su likusiais ingredientais.
- Super greita vakarienė arba priešpiečiai!