KALAFIORO LAPAI

492

Taip, jie tikrai valgomi! Kalafioro lapai ne tik valgomi, bet ir labai skanūs, maistingi ir turtingi vitaminais A, C, K bei skaidulomis, kalciu ir geležimi.

Turite gražuolį kalafiorą ir nežinote, ką daryti su lapais? Dėkite į troškinius, sriubas ar netgi į salotas.

KALAFIORO LAPAI

Skonis ganėtinai neutralus. Kietoji lapų dalis yra traški ir sultinga. Jeigu nemėgstate to traškumo, tai teks supjaustyti mažais gabalėliais ir ilgiau patroškinti. Lapai sukepa ar išverda labai greitai, kažkiek primena lapinį kopūstą (kale).

Ingredientai

  • kalafioro lapai
  • ypač tyras alyvuogių aliejus
  • druska
  • pipirai

Paruošimo eiga

  • Taip pat labai skanu juos iškepti orkaitėje. Didžiuosius lapus supjaustykite į keletą dalių, pašlakstykite trupučiu alyvuogių aliejaus, pabarstykite druska ir pipirais. Kepkite iki 190 C įkaitintoje orkaitėje apie 20-30 min. Viduryje kepimo apverskite.
    KALAFIORO LAPAI │Veganiški, Daržovės
1254

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Like
Close
Mamos restoranas © Copyright 2024. All rights reserved.
Close