PŪSTŲ RYŽIŲ BATONĖLIAI

166

Pūstų ryžių batonėliai – tai greičiausiai pagaminamas sveikas desertas iš vos kelių ingredientų.

PŪSTŲ RYŽIŲ BATONĖLIAI

Šiuos sveikus batonėlius pagaminsite per 5 minutes ir tik iš 4 ingredientų!
Subalansuota toms akimirkoms, kai norisi tik gabalėlio šokolado. Nors čia nėra pridėtinio cukraus, bet būtent šis desertas labai patinka ir dukroms.
Kokybiškas šokoladas, kokosų aliejus, migdolų riešutų kremas ir pūsti ryžiai – viskas labai paprasta. Batonėliams saldumo suteikia tik šokoladas ir mums to pakanka, bet jeigu esate smaližiai – papildomai pasaldinkite medumi ar klevų sirupu.

Ingredientai

  • 150 g juodojo šokolado
  • 2 a.š. kokosų aliejaus (10 g)
  • 3 šaukštai migdolų riešutų kremo (50 g)
  • 2 puodeliai pūstų pilno grūdo ryžių (80 g)
  • žiupsnelio druskos

Paruošimo eiga

  • Pirmiausia garų vonelėje ištirpiname šokoladą ir kokosų aliejų.
  • Įmaišome migdolų riešutų kremą ir žiupsnelį druskos.
  • Tuomet supilame pūstus ryžius.
  • Viską gerai išmaišome.
  • Sudedam į kepimo popieriumi išklotą formą ir šaukštu išlyginame bei paspaudžiame.
  • Paliekame šaldytuve porai valandų sustingti.
    PŪSTŲ RYŽIŲ BATONĖLIAI │Desertai, Be glitimo, Nekepti, Veganiški
1254

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Like
Close
Mamos restoranas © Copyright 2024. All rights reserved.
Close