Šiltiems orams lepinant maisto norisi vis lengvesnio, o šios gaivios salotos ypatingai tinka vasaros vakarais. Tikslių proporcijų šįkart nerašau, nes čia tik idėja, o improvizacijų kiek tik norisi, ingredientus irgi galima keisti pagal nuotaiką.
Arbūzas ir feta yra šių salotų pagrindiniai veikėjai, o visi kiti tik padeda atskleisti vis kitokį salotų veidą. Vietoj šilauogių gali būti juodos alyvuogės arba braškės. Salotų lapai tinka, kokius tik turite, aš asmeniškai visur dėčiau rukola.

ARBŪZO IR FETOS SALOTOS SU ŠILAUOGĖMIS
Ingredientai
- Salotų lapai
- Arbūzas
- Feta
- Šilauogės
- Agurkas
- Mėtų lapeliai
- Pistacijos
- Alyvuogių aliejaus
Paruošimo eiga
- Salotų lapus suplėšiau, ant viršaus sudėjau pjaustytus arbūzo gabalėlius, agurką, šilauoges, pabarsčiau smulkinta feta, pistacijomis, mėtų lapeliais, pašlaksčiau alyvuogių aliejumi.
Ar jau išbandei šį receptą?
Pasidalink savo įspūdžiais, kaip pavyko pagaminti pagal šį receptą! Palik komentarą apačioje ar pažymėk mane Instagram @mamosrestoranas grotažyme #mamosrestoranas
Ačiū, kad gaminate kartu!
