GARUOSE VIRTI BUROKĖLIAI per 15 minučių

294

Lengviausiai ir greičiausiai paruošiami burokėliai – tai garuose virti burokėliai. Skanūs ir sultingi, o svarbiausia itin greitai paruošiami. Garuose virtus burokėlius galima valgyti kaip garnyrą ar naudoti kituose patiekaluose.

GARUOSE VIRTI BUROKĖLIAI per 15 minučių

Vis susidurdavau su dilema, kaip suvalgyti daugiau burokėlių? Juk žalių ne visada norisi. O kepti orkaitėje ar virti užtrunka ir reikia iš anksto susiplanuoti. Tada kažkur pamačiau, pabandžiau ir labai patiko.

Ingredientai

  • burokėliai
  • druska
  • juodieji pipirai
  • mėgstami prieskoniai
  • alyvuogių aliejus

Paruošimo eiga

  • Burokėlius nuplaukite ir nuskuskite.
  • Supjaustykite norimo dydžio gabalėliais. (Aš burokėlį pjaunu per pusę, tada dar per pusę ir supjaustau maždaug 0,5 cm riekelėmis)
  • Sudėkite burokėlius į garų puodą ir paskirstykite.
  • Pabarstykite druska ir mėgstamais prieskoniais.
  • Virkite 15-20 min priklausomai nuo burokėlių dydžio bei pageidaujamo minkštumo.
  • Ant išvirtų burokėlių papildomai galite užpilti šiek tiek alyvuogių aliejaus.
    GARUOSE VIRTI BUROKĖLIAI per 15 minučių │Daržovės, Veganiški
1254

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Like
Close
Mamos restoranas © Copyright 2024. All rights reserved.
Close